QUI ÉS QUI?
27 març 2018
VISITA AL CENTRE DE DIA
25 abril 2018

ACTIVITATS PER SANT JORDI

Aquesta setmana de Sant Jordi, l’escola durà terme moltes activitats relacionades amb els llibres organitzades, per la comissió de biblioteca.

Dilluns 23  a les 9:00h contacontes al claustre per part de n’Antònia Mulet i amb am la participació de tots els infants.

Al llarg de la setmana els infants d’educació infantil  aniràn a conèixer la biblioteca del poble on la bibliotecaria els ha organitzat unes activitats relacionades amb la llegenda de Sant Jordi.

Tots els dies de la setmana el temps del pati hi haurà contacontes a la biblioteca a càrrec de persones molt estimades a l’escola:  Bet Abeyà, Francina Jaume, Bàrbara Suau…

També cal destacar la colaboració de n’ Esperança que ens ha pintat un drac que tos els nins de l’escola ompliran d’escates.

La comissió de biblioteca deixarà un lot de llibres a cada nivell. Quan dins l’aula els hagin pogut llegir podran trobar una activitat sorpresa a la biblioteca.

Ben segur que serà una setmana fantàstica on els nins s’engrescaran amb els llibres i les històries. Donar les gràcies a tots els col·laboradors que fan possible totes aquestes activitats i FELIÇ SANT JORDI!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *