VISITA AL CENTRE DE DIA
25 abril 2018
PREPARANT LA NIT DE L’ART
10 maig 2018

DIA 23 D’ABRIL. SANT JORDI

L’ESCOLA CELEBRA SANT JORDI DURANT TOTA LA SETMANA

La diada de Sant Jordi començà a l’escola amb música i un contacontes al claustre. Les xeremies, el flabiol i el tamborino obriren l’acte, que continuà amb la cançó Surt, sol solet, cantada per tots els nins de l’escola. La festa seguí amb el conte Totalment Adrià, contat per n’Antònia Mulet i acabà amb la proposta d’un joc a partir de diversos lots de llibres cedits per la Biblioteca del centre.

Les activitats de Sant Jordi continuen durant la setmana: decoració de l’edifici d’infantil amb flors, dracs i exposicions de llibres, decorar escates per aferrar al drac de la Biblioteca Municipal i al de la Biblioteca de l’escola, recordar la llegenda de Sant Jordi, manualitats de Sant Jordi (roses, punts de llibre, dracs), imatges de Sant Jordi i el drac a Bunyola i Orient i a diverses obres d’art, compartir llibres a l’aula i contacontes cada dia a la Biblioteca durant el temps del pati.

 

 

Dimarts 24 el temps del pati, n’Elisabet Abeyà va tornar a l’escola i ens va contar dos contes…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dimecres 25 també na Bàrbara Suau…

 

 

 

Dijous 26 va tornar per l’escola na Francina i ens va contar i regalar el llibre de “La princesa rebel”

 

 

 

 

Divendres  27 els nostres valents practicants na Natalia, en Jaume i n’Aina ens han exolicat un conte que ha tengut molt èxit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *