CONTE MOTOR
10 maig 2018
ACTIVITATS FÍSIQUES EN EL MEDI NATURAL. IES JOAN ALCOVER-CEIP MESTRE COLOM
17 maig 2018

EL CONSELLER D’EDUCACIÓ, MARTÍ MARCH, VISITA EL CEIP MESTRE COLOM

El dilluns 14 de maig el conseller d’Educació i Universitat Martí March visità la nostra escola per conèixer la realitat del centre. El conseller visità l’escola acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, del director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, i de l’inspector Juan Vivente Pérez. El conseller, els directors generals i l’inspector foren rebuts per l’equip directiu i per dues representants de l’APIMA, que els acompanyaren en el recorregut per visitar totes les aules i la resta d’instal·lacions escolars.

Durant la visita, tant l’equip directiu, com les representants de l’APIMA i diversos mestres conversaren amb als representants de la Conselleria d’Educació sobre la realitat del centre, les mancances, les  demandes i les expectatives de la comunitat educativa, i especialment sobre la necessitat d’una escola nova. El conseller també s’interessà per les activitats dels infants durant la visita i conversà amb els nins. La visita del conseller, els directors generals i l’inspector acabà amb una reunió amb l’equip directiu.

La visita del conseller a l’escola també és notícia a la web del Govern de les Illes Balears. http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3349169&coduo=7&lang=ca

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *