TOT ANIRÀ BÉ!
29 març 2020
PROCÉS ESCOLARITZACIÓ 2020-21
4 abril 2020

INFORMES D’AVALUACIÓ 2n TRIMESTRE.

Benvolgudes famílies, davant la impossibilitat de fer-vos arribar els informes d’avaluació pel procediment habitual, us informem que els tindreu disponibles en format digital al GESTIB https://www3.caib.es/xestib/a partir del proper 7 d’abril a les 15:00h.

Per poder accedir a les notes heu d’entrar al GESTIB, a l’apartat de Alumnat/Famílies

Anau a Qualificacions i clicau, després clicau damunt Avaluació i ja us sortirà el Butlletí de qualificacions i Avaluació d’aprenentatge. Clicau i es descarregaran els documents en PDF, per poder consultar i imprimir.


SI NO TENIU COMPTE D’USUARI DEL GESTIB US HEU DE DONAR D’ALTA

GESTIB FAMÍLIES (portal educatiu per a famílies) és una eina comunicativa i informativa molt útil. 

Mitjançant aquesta web les famílies podran rebre diverses comunicacions, justificar faltes d’assistència, autoritzar sortides, consultar els informes d’avaluació, entre d’altres coses (adjuntam l’enllaç al manual d’ajuda de la web per a famílies i un document amb instruccions).

Per tenir-hi accés és necessari tenir un usuari i una contrasenya. En cas de no haver tengut mai un usuari s’ha emplenar el formulari de sol·licitud (adjutam el model) i entregar-ho al tutor/a d’un dels vostres fills/es o a la secretaria del centre. Poden tenir compte d’usuari tant la mare com el pare (o tutors legals), en cas d’estar-ne interessats els dos heu d’emplenar un formulari cada un. IMPORTANT EMPLENAR TOTES LES DADES! Si ja teniu usuari no fa falta que ho torneu a demanar!

Si la persona interessada en accedir a la web de famílies té un certificat digital o un compte d’usuari vàlid, pot accedir-hi directament. No es necessari haver de sol·licitar un usuari per l’accés.

Atesa la situació d’alerta en què ens trobam, es pot procedir per donar d’alta excepcionalment als usuaris que ho sol·licitin per correu electrònic (ceipmestrecolom@educaib.eu) indicant les següents dades

  • Nom i llinatges.
  • Nom del fill/a o tutelat/da i curs en què es troba escolaritzat.
  • Número de telèfon mòbil.
  • Correu electrònic.
  • Escrit d’autorització per crear un compte d’usuari per accedir al GestIB (es pot fer servir el formulari que es genera des del programari i que s’indica a les instruccions)

Manual GESTIB FAMÍLIES http://80.28.7.251/wikigestib/index.php/NOVA_WEB_PER_A_FAMILIES

Procediment ALTA https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1-JxFwLu_yds78BymBshk2RlymS3lD1Ot

Formulari sol·licitud https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1-JxFwLu_yds78BymBshk2RlymS3lD1Ot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *