ASSEMBLEA JOVE
20 març 2018
QUI ÉS QUI?
27 març 2018

PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ 2018-2019.

El proper dia 9 d’abril s’incia el procés d’escolarització pel curs 2018-2019, per consultar tota la informació podeu accedir a la pàgina web d’Escolarització   http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/inici-45806/?campa=yes

on hi ha un tríptic informatiu amb les informacions més rellevants .

triptic definitiu 18-19

Les dates del procés que ens afecten més al nostre centre són les següents:

– Presentació de sol·licituds del procés d’adscripció del 9 al 13 d’abril: En el nostre centre en aquest procés només hi participen els alumnes de 6è d’Educació Primàriaels quals  tenen multipleadscripció i poden optar a IES Son Pacs, IES Joan Mª Thomàs, IES Guillem  Casesnoves, IES Josep Mª llompart, IES Madina Mayurqa . Els alumnes que vulguin cursar l’ESO en un centre diferent al centres de destí, hauran de passar a fer el procés d’admissió en el centre desitjat. La resta d’alumnes ha de presentar la solicitut adujunta a la secretaria del nostre centre.  FORMULARI DE SOL·LICITUD_CATALÀ (1)

– Presentació de sol.licituds del procés d’admissió del 3 al 16 de maig: És un procés obert a tots els alumnes que desitgin un canvi de centre, la incorporació al sistema educatiu (4t d’Educació Infantil, infants nascuts l’any 2015) o a la xarxa de centres sostinguts amb fons públics (alumnes procedents de centres privats o estrangers). Aquest procés es podra fer telemàticament (web escolarització) o de forma presencial (secretaria del centre). ACTUALITZAREM LA INFORMACIÓ ABANS DE COMENÇAR EL TERMINI!!!

– Matrículació d’Educació infantil i Educació primària del 22 al 27 de juny: Adjuntarem la documentació necessària més endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *